Soon more new items online

Zwart wit collectie dameskleding

  • Geplaatst op
  • Door Miss Chaos redacteur
  • 0
Zwart wit collectie dameskleding

Ontdek de zwart wit collectie dameskleding van Miss Chaos. Een contrast deze zomer met prachtige prints en design. Ervaar de zwart witte jurkjes, rokken, t-shirts en blouses. Niet alleen kleur maakt het verschil maar ook zeker het zwart wit contrast. Dameskleding waar je je goed in voelt en waarbij je houding anders wordt.

Sprong naar zwart wit collectie

De eerste collectie van de vernieuwde Miss Chaos is een zwart wit collectie. Een totaal contrast met de eerdere kleurrijke collecties die van Miss Chaos zijn verschenen als verlengstuk van het bekende kinderkleding merk Chaos-and-Order. Maar waarom was dit dan een zwart wit collectie?

Collectie dameskleding waar ik volledig achter sta

De eerdere collecties van Miss Chaos waren een afgeleide van de stoffen van de kleding van Chaos and Order (kinderkleding). Vrolijke en contrasterende kleuren, vaak primaire kleuren. Ik merkte dat ik het steeds moeilijker vond om hiervoor een collectie te ontwerpen en om er volledig achter te kunnen staan. Ik had de jurkjes uiteraard ook thuis, maar ik droeg ze niet.

 

Dit had te maken met het kleurgebruik en met de gebruikte stoffen. Voor Miss Chaos werd altijd 1 stof gebruikt, een zeer goede kwaliteit jersey stretch maar deze is ook vrij stug. Valt niet soepel en luchtig om je lichaam.

 

Ondanks dat er een grote groep dames is die erg enthousiast waren over de modellen, het kleurgebruik en de kwaliteit van de stoffen, kon ik er mezelf niet meer in vinden. Ik was toe aan een verandering van de collectie, eentje waar ik zelf volledig achter kon staan. (en ik ben van mening dat je met volle overtuiging iets moet doen, dat het alleen dan werkt).

Een collectie die vrouwelijkheid en elegantie uitstraalt

Nu is het niet zo dat ik niet van kleur hou, zeker niet. Ik hou van gekleurde schilderijen, gekleurde accenten in mijn huis, maar wel met een meer verfijnd kleurbalans.

 

De zwart wit collectie dameskleding is er een geweest dat ik even terug ben gegaan naar neutraal om afstand nemen van de kleurexplosies die er altijd zijn geweest.

 

In de toekomst zal er meer kleur worden gebruikt in de collectie, aankomende winter wordt een beginnetje gemaakt en volgend voorjaar komt er zeker meer kleur!

Soepele en zachte viscose voor jurkjes en tops

In de eerste collectie van de nieuwe Miss Chaos Spring Summer 18 zijn andere stoffen gebruikt. Onder andere een hele soepele en zachte viscose voor jurkjes en tops. Deze stoffen vallen heerlijk zacht en soepel om je lichaam en zijn daarom voor mij vrouwelijk. De stoffen die nu worden gebruikt refereren aan de vrouwelijkheid en elegantie. Het zijn soepele en kwalitatief goede stoffen.

Dameskleding waar je je goed in voelt!

Met de kleding en de gebruikte stoffen wil ik je een goed gevoel geven. Iedereen is het erover eens dat schoonheid van binnenuit komt, maar ik ben van mening dat als je iets draagt wat je mooi vindt, waar je je goed in voelt, dit door werkt naar binnen. Als een mooi kledingstuk bijdraagt aan je goed voelen, ga je dit ook naar buiten toe uitdragen.

 

Een mooi voorbeeld hiervan is dat een tijdje geleden een vriendin bij me was en we zouden een drankje gaan drinken om even gezellig bij te praten. Eerst waren we nog even in mijn kantoor want ze wilde nog wat kleding passen. Ze had de jeans Miriam en de tijgerblouse aangetrokken ze zei het volgende: Ik vind dit zo mooi en voel me een stuk beter in deze kleding! Ik hou het aan!
En dan weet ik, dit is waar ik het voor doe, omdat het een vreugdesprongetje in mijn hart bezorgd.

 

Als je je goed voelt, draag je dit ook uit naar anderen. Je houding wordt anders, vrolijker, opener, zachter, milder en vriendelijker. Dit gevoel zit allemaal in onszelf en kunnen we naar voren laten komen. Als ik dit met de kleding van Miss Chaos bij je kan bereiken, is mijn missie geslaagd!

 

We want to bring out the best in you!


Miranda

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »