Soon more new items online

Ontstaan van Miss Chaos

Ontstaan van Miss Chaos

Sinds 2018 een zelfstandig modelabel voor de “thirtysomething” vrouw die elegant en vrouwelijk is. Ontstaan uit een passie in het maken van exclusieve dameskleding die volledig bij jezelf past. Een nieuwe merk met oog voor fijne details en subtiele prints en mooi kleurgebruik. Een collectie die elk seizoen weer zal verbazen. Maak kennis met Miss Chaos.

Nederlands modelabel die elegant en vrouwelijk is

Miss Chaos is sinds begin maart zelfstandig verder gegaan en losgekoppeld van het merk Chaos and Order. Het is een Nederlands modelabel, gemaakt voor de “thirtysomething” vrouw die elegant en vrouwelijk is.

Miss Chaos is ontstaan vanuit een passie

Ik ben Miranda Smid, 43 jaar, eigenaresse van Chaos and Order en Miss Chaos en moeder van 2 jongens (11 en 14 jaar).

Sinds mijn kindertijd ben ik al bezig met het maken van kleding. Ik had het geluk om al vroeg te weten wat ik wilde maar heb toch omwegen gemaakt. Na een hele andere studie en ontslag te hebben genomen in mijn proeftijd bij mijn eerste baan, heb ik gekozen voor de textiel. Ik heb me laten bijscholen en een baan gevonden als junior buyer. Na bijna 8 jaar als inkoper te hebben gewerkt en veel mogen reizen naar verschillende productielanden had ik genoeg ervaring opgedaan om de gok te wagen, een stapje verder te gaan en voor mezelf te beginnen.

Collectie dameskleding die bij mij past

Chaos and Order (kinderkleding) bestaat dit jaar 10 jaar en ook hier begon het weer te kriebelen. Ik hou ervan om nieuwe dingen te doen en blijf mezelf graag ontwikkelen.

Er was al een collectie van Miss Chaos, deze was afgeleid van de kindercollectie. Hier kon ik mezelf hier steeds moeilijker in vinden. Het is moeilijker om iets te ontwerpen wat niet van jou is of bij je past dan iets wat uit je zelf komt. En dat weet ik nu heel goed. Bij het ontwerpen vanuit mezelf, wat ik zelf mooi vind, gaat het razendsnel en heb ik in mum van tijd ontzettend veel ideeën.

Miss Chaos kent verfijnde details en subtiele prints

Het was tijd voor de volgende stap, een nieuwe collectie van Miss Chaos, naar mijn eigen smaak en inzicht. Je gaat hierbij goed na wat je mooi vindt en hebt een bepaalde vrouw voor je kleding in gedachten. Voor mij betekent dat, kleding die elegant en vrouwelijk is. Daarnaast hou ik van fijne details en subtiele prints in een mooi kleurgebruik (meer kleur volgend jaar zomer 2019, deze collectie is alweer ontworpen).

 

Ook vind ik het belangrijk dat als je de kleding draagt, je er goed in voelt. Soms doe je een kledingstuk aan en voel je je meteen beter en dit werkt door naar binnen. Het past bij je!

 

"Voor deze vrouw maak ik de kleding, de “thirtysomething” vrouw, die elegant, vrouwelijk en verfijnd is."

 

Ter introductie een cheque t.w.w. 60,00 Euro

Op dit moment zijn we bezig om Miss Chaos meer bekendheid te geven en ik vind het ontzettend leuk dat je ons al hebt gevonden! De afgelopen weken hebben we een aantal verkooppunten toegevoegd (zie www.misschaos.nl/service/verkooppunten/) en ontvang je bij een abonnement op het tijdschrift Elegance (www.elegance.nl) een cheque van 60,00 Euro die je kan besteden bij Miss Chaos.

Nieuwe collectie Miss Chaos in augustus

De zomerperiode staat voor de deur en in juli gaan we er 2 weken tussen uit. In augustus komen de eerste artikelen van de wintercollectie binnen met verschillende jurkjes, rokken, truien, blazers en blouses. Keep you posted!

 

Ik wens je een goede zomer!

 

Miss Chaos waardebon bij tijdschrift Elegance

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »